Temă de meditaţie

Temă de meditație

Trebuie sa apară peste tot în lume cămine de lumină astfel ca ele să facă legătura dintre pamânt şi Cer. Ele sunt nişte canale vii prin care binecuvântările divine coboară pentru toţi oamenii. Din fericire, asemenea cămine există deja, fiindcă în lipsa lor pământul ar cadea pradă tuturor forţelor întunecate şi distrugătoare.

Vreţi să vă ajutaţi cu adevarat familia, ţara, întreaga lume? Straduiţi-vă să creaţi un cămin de lumină peste tot pe unde păşiţi, astfel ca să deveniţi voi înşivă un cămin de lumină prin care pământul va intra în contact cu Cerul. Iata cea mai măreaţă sarcină ce o puteţi înfăptui: să faceţi ca toate sufletele omeneşti să profite de strădaniile voastre, fiindcă datorită lucrării voastre ele primesc hrana spirituală şi bucuria.

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Maestrul Omraam Mikhaël Aïvanhov (1900 - 1986) s-a născut în Bulgaria. În 1937 s-a stabilit în Franţa unde a început să explice esenţa învăţământului său. Ceea ce surprinde, de la început, în opera sa, este multitudinea aspectelor în care este prezentată o unică problemă: omul şi desăvârşirea sa.

Oricare ar fi subiectul abordat, el este invariabil tratat în funcţie de folosul pe care i-l poate aduce omului pentru o mai bună cunoaştere de sine şi o mai bună îndrumare a vieţii sale.


Citeste mai mult

Tema de meditatie

Trebuie să apară peste tot în lume cămine de lumină astfel ca ele să facă legătura dintre pământ și Cer. Ele sunt niște canale vii prin care binecuvântările divine coboară pentru toți oamenii.

Cititi o scurta cuvantare a Maestrului.

mai departe...

Catalog publicatii